LUTFI SYAFIQ

Saturday, December 26, 2009

petang2 berDANSA bersama RAKAN

jongket-jongkot ngn palie.budak2 kecik anak2 makcik sebelah umah aku tu tgk pelik ja kami dok main..ada budak ka??tettt!
ada la jugak 5-6org.hoho;p
la voiture de ma mere ;)
hishh!org xpenah buat muka camtu lutfi oi! sapa ajaq ang oi?? hish! xpa xpa...
berpegang pada prinsip "setiap org atas bumi adalah pelakon...bumi sbg pentas lakonan...sebelum watak digugurkan,teruskan lakonan!"
hehehe ;)) i got off the car at TTM with the
dream in my skinny jeans..skinny??tettt;p










itu antara aksi2 LUcAH hafiz..yob ka hafiz taktau?haha;P ni time lepas p kenduri umah shahira..abg dia kawen doww.doww?apa tu bodow? hahah!yob kelihatan seperti langit ditiup angin,langit xruntuh,angin tak hilang..juga ibarat katak lompat2,semakin lompat,semakin tough! wakakaka..nonsence!


aku teruja tengok dua org budak ni..yg dok main kt playground depan umah aku ni..wahh dok buat aksi2 SENONOH...mula2 dok ingat kan budak laki2..tgk2 jantan!ehh silap2...tgk2 pompuan! fuuuuhhh!"ibarat buaya bermain aci ligan dgn kuda kepang". sgt dasyat mereka2 itu!

btw,so fun!so relaks!so so so soo wiwwit~

Friday, December 25, 2009

TERENGGANU bersama KAK AYU

(kt belakang BIG APPLE donut
kot)
masuk yg kali ni,dh 5x aku p terengganu..hoho..p teman kakak terchenta. ;))pic ni time kami hang out sama2 kt area kerteh kot..shopping kompleks MESRA MALL ;)

ni lah kak AYU..my sis..the only one sis..huhu..;p
dia dok terengganu..ni bukan miss ayu ok..dia dh married dh with abg DASRI..my abg ipar..
antara pic2 yg smpat diCANDID..hah candid la sgt...
kami makan pizza aritu..aku belanja..tp yg bawak kuaq duit is KAKAK AYU jugak yg byk..hoho;)) THANKS KAK YOU!
;))

Thursday, December 24, 2009

berFOTOdrama di KUALA KEDAH


we were both young when i 1st saw you.. ehh pa plak nii!...dak2~
ni antara segelintir foto2 yg sempat diRAKAMkan semasa berDRAMA di KUALA KEDAH.
foto 1: agak konfius nampaknya di situ...mahu pilih yg mna dong Alia?? kok kamu mau berpacaran keduanya sekali gus?brengset!!! ;p
foto 2 : ala AYU ja sekoq2!tolong sikit!hahaha
foto 3 : semua itu gue!thanks to the fotogeraper!hafiz n Alia. ;))

Bonjour! Salut!];))

video
video ni I shooting kt area UitmPenang ja. this video is for Madame ER Ann nah,my french's lecturer,our final projet video.;))...ntah pape yg aku merepek ckp tu.huh!whatever!
thanks to my classmate,AMRI sbb jd director kitorg.luv u la!haha.kami berdua,aku n shima sgt hargai jasa baik ko..kamera ko lg..huhu.

MASA KAT PENANG
hmm...pagi aku terpaksa bagun awal sbb aku duk kt kolej mutiara..koleh tu dok luaq kampus uitmPP.nak kena jalan kaki lagi p tunggu bus.jauh lak tu.tp dh 3-4 bulan dok sana ok la..alah bisa tegal biasa dah.heheh.;))

hmm,member2 aku yg sama kos ngn aku semua style2..besa la BUDAK2 HOTEL..yang aku ni lak jenis pakai ikut suka hati aku ja..p klas pakai jeans ngn t-shirt kolar besa ja..ramai yg classmate aku pakai kemeja ber neck tie lg tiap2 ari..mmg smart rr!
aku pakai terlampau "rileks" sbb aku dok serumah or sekolej ngn budak2 engineering..aku sorang ja budak art...so,aku lebih kepada engineering dlm cara berpakaian n aku cukup baik ngn budak2 engineering...budak2 hotel ni ada yg ok,ada yg aneh n pelik skit...kiranya,org boleh beza la antara fakulti hotel ngn fakulti engineering..budak hotel mcm high profile skit.
hoho;p

kelas or blok akademik aku ada kt kampus uitm n also kt perda,
kadang2 tu kan,xlarat nk "ligan" bas sbb nak attend klas.penat!SERius!
xyah minum JUSMATE5 bleh kurus!
hahahaha ;))
kelas kitorg kt perda dekat gila2 ngn jusco BM...slalu lepas klas p mkn kt jusco n lepak2 sana..sgt best!

hidup aku ngn budak2 hotel hanya time klas sahaja.
selepas klas,member2 aku semua budak engineering n farmasi.
aku pun kadang2 TERstudy subjek depa.
adoi pening
depa bukak buku aku,aku bukak buku depa,
PERRRRGHHHH!!!(pali slalu kata)
;P

tggu lg na aku update pasal ni..penat arh!
au revoir!!!
;))

BBQ party!

ni masa baru2 sampai umah shatira...palie dok malu2 lagi...aku pun malu jugak...malu kerr?hahaha..malu laa sgt...btw,kami mmg suka tgk org2 di majlis keramaian tersebut...

ini la antara rakan2 yg hadir meramaikan majlis...they are so sporting!hoho;))


kak sha a.k.a kak obit..dia gempak!

Here are some pictures of the BBQ's Party at Shatira's House
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!