LUTFI SYAFIQ

Wednesday, November 30, 2011

Lelaki Penghidap Sifilis Perkosa 20 Gadis!

Salam semua kawan-kawan sayewwwww! (sayeww? eww geli!)

Hari ni aku nak share sikit kisah yang aku ada terbaca dalam Majalah Mastika,
majalah yang dahulunya menjadi kegemaran aku. Tapi sekarang sudah tidak lagi akibat banyak ceritanya yang agak membosankan. (sorry to say...)

Ok, apa yang aku nak kongsi di sini adalah mengenai kisah seorang JANTAN ni yang mengaku kepada penulis Mastika bahawa dia telah memperkosa lebih daripada 20 gadis bawah umur!
Sound crazey right?

Yang bestnya tu kan, JANTAN ni tak ada langsung perasaan segan mahupun bersalah setelah merogol semua gadis-gadis malang ni. Gila kan?

It's okay lah kan, yang best tu, apabila penulis Mastika tanya sama ada JANTAN tersebut takut atau tidak sekiranya dia mendapat jangkitan HIV selepas ni, dia dengan confidentnya jawab bahawa dia langsung tak takut kalau itu adalah takdir untuk dirinya. What daa???!

Selain itu kan, dia juga cakap memang ada yang termengandung dalam 20 orang gadis itu.
Dasyat!

Hmm, tak ada rasa takut langsung kan? Dah la mengaku secara terang-terangan. Kalau korang semua nak tahu kenapa dia bersikap sebegitu, ianya disebabkan kekasih hatinya telah meninggalkannya dan berkahwin dengan orang lain. JANTAN tu frust sangat sebab dah bercinta berbelas-belas tahun, tiba-tiba awek dia curang dan kahwin dengan orang lain. Tu sebab dia nak balas dendam. Sebab dia anti dengan perempuan!
Pergh!

Pesanan LS: Kepada gadis-gadis kat luar sana, jangan mudah tertipu dan termakan hasutan lelaki ok? Jangan nak ghairah sangat bila kena 'ayat'. HAHA.

Renung-renungkan ;)

7 comments:

Cik Bhulat said...

gila punya jantan la tu..takdir kepala hohohohotaaakkk dia

hafiz hafizol said...

laki gilo sex!!!

LUTFI SYAFIQ said...

Cik Bhulat: tu rr, dia buat macam mainan, cakap pun mcm takde rse bersalah lgsg. tak takut lgsg even kene tangkap majlis agama... gilerr.

HH: agaknye la kot. padan laa gf dia dulu lari kan? dh tak tahan sgt asyik kene rogol kot. HAHA

Lelaki Ini said...

kesiannya pompuan2 yg tak bersalah tue

St.inX said...

gua lebih 20 org xpun smpi nk share story ngn wrtawan..
simpan sndri ckup la kn adik Lutfi :p

LUTFI SYAFIQ said...

St.inX : bagitau kakak resign!

LUTFI SYAFIQ said...

St.inX : bagitau kakak resign!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!