LUTFI SYAFIQ

Sunday, February 17, 2013

Rambut

Assalamualaikum.
Rambut? Yeah, dalam bahasa inggeris orang kata "hair".
Rambut ni penting sebenarnya. Bagi sesetengah orang, rambut adalah mahkota.
Wajah tampak berseri jika gaya rambut itu sesuai dengan wajah.
Aku pun menitikberatkan penggayaan rambut sebenarnya walaupun aku tak pandai bergaya. Tapi.. Tu lah kan... Kadang-kadang tersalah potong jugak.
Bagi rambut yang kering, aku syorkan korang apply hair serum ataupun minyak rambut bervitamin. Rambut korang akan kembali tampak segar dan sihat. Jangan biarkan rambut korang terabai tanpa penjagaan. Kang kalau rambut luruh habis botak kepala. Kan dah buruk... Hikhikhik...
Rambut aku skang buruk weh. Sadis. Ce tengok gambar kat bawah...


Kelihatan buruk dari sudut tersebut. Huwaa.
Tapi ce tengok gambar kat bawah ni pulak...


Nampak lebat kan? Ni before do some haircut.


Haa pic kat atas tu Korea. Kahkahkah. Bye.

posted from Bloggeroid

6 comments:

Rozuan Ismail said...

memang yang first tu gambar terbalik ke? jelesnya rambut kau lurus.

Kaki Kencing said...

no comment..

Chef Kampung said...

Aah saja bg terbalik. Hehe. Lurus ka? Ada gak ketak2 skit...

::FAIZ:: said...

artis

moizate said...

try la wat kerinting lak. amcam? hakhakhak >_<

Anonymous said...

Salam perkenalan... :)
boleh cuba petua orang-orang tua...ambil seggegam daun inai, tumbuk hingga halus..tapi zaman skang belender je..eheheheh..pastu lulur di rambut..insyallah kulit kepala sihat, rambut lebat, hitam....

meh singgal fb pag kami :
https://www.facebook.com/pages/Drazwin-healthy-beauty/580234235365326?ref=hl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!