LUTFI SYAFIQ

Tuesday, March 22, 2011

aku dh shooting kt PUTRAJAYA. kau?

hari jumaat 18/3/2011 aku saja ja bosan.
kelas habis awal.
pastu kebetulan member aku balik rumah kakak dia kat putrajaya.
member aku tu merangkap jiran aku kat Kedah nuh.
dia study kat UiTM Shah Alam skg ni..
amik masscom uolss. kau mampu wahahah
time bosan2 tu aku terchatting dgn dia kat FB.
aku tanya dia kalau aku nak p putrajaya buleh dak?
dia kata ok ja. mai laa.
aku pun terus tukar kostume memakai kostume SUPERMAN lalu terjun dari tingkat bilik aku tingkat 5 bangunan C, MAHSA COLLEGE, Petaling Jaya ni dan terus terbang ke putrajaya. boleh?
haha aku p KL Sentral, amik KLIA Transit ke putrajaya.
laju ketapi tu. mcm nak pitam aku rasa. ( ok aku tipu )
sampai ja sana, kawan aku si Mie ni mai amik aku nek Scoot. 
siyes xsuka nek scoot. scoot nyamuk. kau ada?
lenguh gila kot.
tapi ok la. at least free utk transport kt putrajaya.
hahaha lagi mau merungut?
ok ok apa2 pun biarlah gambar2 di bawah menyambung cerita. 
usha2! haha

ok ni kat area umah kakak Mie. tgk view belakang tu macam menarik ja kan? aku pun apa lagi, terus suruh Mr. Photographer aku snap! hahaha
yang ni dekat mana tak tau. haha. dekat depan mahkamah kot. yang ada rumput2 tu. dengaq cerita rumput karpet tu depa tukaq setiap 2 bulan. dan rumpun tu jugak adalah jenis yang termahal. gila lah! bangga jadi rakyat malaysia! memperuntukkan banyak duit untuk rumput! hehe. negara lain ada? haha mesti la kan.
"wei tengok tu!!! aku nampak UFO! fuyoo! ehhh, bini PM kita drive weh! dasyat! haha"
ada bakat dak? haha posing sambil tengok lampu. macam tu la hasil dia.
sexy? haha. 
ni kalau aku pakai jersi bola lagi smart kan? buboh bola sebijik kat depan tu. memang cun la kan? haaha (bangga diri)
1Malaysia! Rakyat Didahulukan Pencapaian Diutamakan! boleh?
boleh posing macam aku? hahaha. malam kat putrajaya ni senang nak amik gambaq. xyah nak susah2 setting kamera sangat sebab dah ada banyak spotlight. xyah susah2 guna speedlight. haha
mesti ampa rasa nak terajang ja mamat dalam pic ni kan? hahaha lantak la.
gambaq ni over exposure. saja ja. haha nak kutuk? silakan. 
aku gemuk. ada masalah? nak kutuk? kutuk la. orang yang suka kutuk2 ni memang sindrome. haha. tau dak pasepa aku kata camtu? sebab... nak tau? haha mesej aku secara personal. haha
ni la Mr Photographer. Mie nama dia. nama penuh? haha pi tanya dia la woi.
yang ni muka lapaq penyepak. kan? haha nak sepak? mampu kah anda? berani? cubalah. haha


sebenarnya suma pic2 di atas aku dh upload kat dalam facebook aku. tapi saja ja rasa macam dah xdak punca tu yang aku upload kat blog ni plak. kang lama2 aku tak update takut naik sarang labah2 pulak kat blog aku ni. labah2 buat sarang kat blog? hahah perumpamaan lah kan. kalau ampa xpaham jugak memang ampa bengong. (haa ayat straight to the point) haha.

ok Wasalam. =)

11 comments:

syazwiena khan said...

saya zaman dajah enam
hahaha
nti kita jadi model dua orang
okla upload kt belog
awien xda fb pon
bole mcm tu? serius

LUTFI SYAFIQ said...

haha boleh saja. kau mampu?
heee ;p
xdak fb?
wah!

syazwiena khan said...

sbb mampu le ajak hah
yang xmampu nye camera tu
haha
serius xda fb
xsdih pon sbb xpnting

Hafiz Safwan said...

wuaaaaaaaa.......

LUTFI SYAFIQ said...

hafiz: aku dah ada fotografer peribadi. nak tggu ang jd fotografer aku sampai pitam pun blom tentu. hahaha ;p

KUDIK :) said...

kenapa dah tak emsem ni hah . .

Mamaleesya said...

nice shot

LUTFI SYAFIQ said...

kudik waman : sebab rambut ek?hahaha mcm la sblm ni aku hensem kan.

mamaleesya: hehe thx mama! ;)

✿ milly molly ✿ said...

ok. sy xde photoshoot. menjawab title entry :P

btw, gmbr yg ke-5 mmg sexy! ^^

tya.:) said...

wehh.. ang kluaq ngn fahmi erk?? -atiqahshuib-

saljihitam said...

kau ingat pompuan suka ke laki kurus kurus ? berbanggalah sebab kau berisi ! {kononsopantaknakpanggilgemok} wahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!