LUTFI SYAFIQ

Friday, February 26, 2010

Home Sweet Home

ni gitar aku..nama dia BLACK...aku tak pandai lah nak main gitar ni..dulu-dulu masa baru-baru beli,aku suka jugak la petik-petik tipu-tipu.. sekarang dah masuk U, dah jarang duduk kat rumah, ayah aku suruh gantung ja kat bawah tangga tu... huhu...
ini koleksi-koleksi antik PAK COP, bapak aku... beliau minat sungguh kumpul barang-barang antik ni...dia selalu kata "barang ni kalau ayah tak ambik simpan,tak beli,nanti sampai bila-bila barang ni tak dak dah..tak buleh nak tengok dah.."..HAHA...so...belambak-lambak lah jugak koleksi antik kt rumah aku...dalam picture kt bawah ni are just a quarter i think...tak sampai suku pun...
ni bilik aku... eh.. tak tak.. ni bilik kongsi.. kongsi-kongsi saja.. hahaah
kena kongsi pun it's ok lah..not all the time need to share with others.
rarely saja.
hahah

2 comments:

Nuridayu said...

canteknye umah.. :-)..byk brg antik pak cop noo..hehe

LUTFI~;)) said...

hahaha yaya. sgt banyak! lepas ni nak kena buat banglo sebijik kot beda2 nak simpan barang2 antik...buleh plak kumpul kereta2 ngn gerek2 antik byk2 lg..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!