LUTFI SYAFIQ

Monday, February 20, 2012

Celebrate Famous Nuffnang stick man!

Hai hai hai!
Hello semua...
Wah wah wah... Dah 5 tahun rupanya usia nuffnang ni kan?
Dah besar dah dia...
Dan aku juga dah kenal nuffnang lebih daripada 2 tahun dan sekarang baru nak aktif bersama nuffnang...
Terlebih dahulu aku nak wish HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG!!!!


Mengenai party nanti, idea aku adalah dengan mengadakan banyak belon bertemakan biru di sekitar tempat kek... Lebih kurang gambar kat bawah...
Kemudian boleh juga susun-susun lilin kat lantai... Lebih kurang macam gambar kat bawah...


Lilin tu kita boleh bentukkan jadi stick man dan tulis Nuffnang! Wahh nice! Hehehe.
Hmm, kalau semua tetamu pun pegang lilin macam gambar kat bawah pun ok kan???
Sorry lah, aku tak berapa kretif sangat... Semoga nuffnang stick man punye besday yang ke-5 ni dapat disambut dengan meriah dan nuffnang terus maju...
One more time, Happy Birthday to you Nuffnang!!!


:)

3 comments:

Rozuan Ismail said...

all the best.moga dapat pass tiket g event tuh

LUTFI SYAFIQ said...

thx!!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck! gua xde can la nak g party tu.. nextyear la kot bru join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!