LUTFI SYAFIQ

Sunday, February 19, 2012

Putrajaya tempat Terbaik untuk Fotoshoot!

Salam.
Mood nak update blog semakin hari semakin pudar nampaknya...
Bukan taknak update, tapi agak kebusyan akhir-akhir ni dengan macam-macam assignment dan aktiviti lain.
Bajet Perdana Menteri pulak kan? HAHA
Semalam, aku ke Putrajaya lagi.
Kawan aku si PEN MERAH nak sangat shooting.
Model wanna be wehhh! Dah la FEMES!!! Untunglaaa!
Sebelum aku tidoq semalam, sempat aku edit salah 1 gambaq yang disnap .
Ce hangpa tengok kat bawah... Cun kan?
Abaikan si PEN MERAH tu! Gambar tu yang cun kan? Model?? No komen... Kahkahkah!
Smart kan?
Hmm, jeles pulak aku...
Nk kuruskan badan ni!
Doakan aku kurus cepat ok?
Boleh aku jadi model pulak lepas ni...
Dah lama mengidam nak fotoshoot tapi keadaan fizikal tak mengizinkan...

Ahli kumpulan yang turut serta semalam:
Hafiz Hafizol
Ini Acul
Pen Merah
Falling Angel

P/s: We Love Putrajaya! #tibe

5 comments:

Anonymous said...

Diet laaa!!!

| HH |

Nur Syazana Mohammed Sani said...

untong lah kalau kurus . semua nak amek jadi tallent . kalau gemok macam i sume reject mentah mentah . HOHO

new entry --> http://syazanasani.com/tudung-menindas-wanita-part-i/

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

untunglaaaaa... akak pun nak kuruss ni.. boleh kasi tip tak hehe

LUTFI SYAFIQ said...

tip kurus? hmmm xpandai ler... kalu sy, berenti mkn nasikk. hehe

YaNa Yassin said...

No komen :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!