LUTFI SYAFIQ

Tuesday, February 7, 2012

Pekerja KFC belasah Pelanggan

Err err!
Seram wehhh.
Salah siapa?
Mereka dan rakan-rakan mereka ja yang tau...
Aku taknak masuk campoqqq!!!! Larikkkkkkk!
Tengok video kat bawah dan hangpa nilai la sendiri...

2 comments:

fara keyla said...

aku pun keje dlm industri ni..hari2 aku kne mhadap mcm2 kerenah customer..selalunye mmg ktorg da siap kn bnyk stock mknan untk peak hour so that x de la busy sgt..but kdg2,customer yg dtg melebihi anggaran,so mmg x mustahil stock mkanan yg bnyk tu,bley habis..ble abis,kne la topup stock baru and yes,its take time..so dlm kes KFC ni,x leh nk salahkn management..they try to provide the food,but mybe ayam tu still beku nd take time lah nk masak..x kn lah sje2 nk bia customer nk tggu lame..2nd thing,x kn lah staff KFC tu serang customer tu with no reason..yes,customers always right,but if customer pun too fussy,x leh bwak bebincang lagi2 ble staff nga penat & busy,sesiapa pun akn hilang sabar..try tgk mse 00.01,nmpk cm customer tu meludah staff! but,ak x salah kn customer..mmg sakit hati if service too slow..but dy kene phm la..if x saba,g la mkn kt tmpt len..staff KFC tu pn sala jgk..mara cm ne pun,jgn lah smp naik tgn kt customer tu..tmbah kn masalah je taw..haih..better KFC tnjuk rakaman CCTV..senang! =='

LUTFI SYAFIQ said...

saye sependapat dengan cik fara... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!