LUTFI SYAFIQ

Friday, August 10, 2012

Gambar | Gathering Iftar 2012 bersama teman bloggers di Ar-Rayyan Kids

Salam, lama suda bah aku nda update blog kesayangan aku ney kan? Maklumlah, bulan puasa ney kan, busy sikit. Banyak kerja perlu dilaksana kan. Haha. Aku baru saja sampai di kampung halaman ney. Kali ni aku nak update berkenaan Iftar itu hari. Tapi semua gambar ney aku curi-curi saja bah. Thanks to Adam Arjuna merangkap owner of Senseofviews Photography untuk semua gambar-gambar yang cukup nice bagi aku. :D

Ayuh kita saksikan gambar-gambar berikut.

Gambar di atas ni semua rakan-rakan blogger. Semua aku baru kenal. Tapi, semua mereka ni cukup peramah dan sporting. Aku jak yang malu-malu. Haha. Maaf, aku kurang ingat nama-nama mereka. Hehe.

Kitorang apa lawan deco cake tau. Ni group aku. Aku sekumpulan dengan Imam Muda Omar. Acewwah. Terer tau diorang ni deco cake! Haha. Kek disediakan oleh Nabel Aizat merangkap kawan baik Hanis Zalikha. Hehe.

Semua ni teman-teman baru. Femes-femes mereka ni. Semua pakai cantik-cantik. Aku jer yang pakai t-shirt. Sorry. Haha.

Cake yang group kitorang deco. Comel jer kan? Haha!

Group Phonto kami semua bersama orang-orang kuat Ar-Rayyan Kids, Kelana Jaya.

Setakat ni dulu entry buat kali ini. Nanti aku akan cerita serba sedikit berkenaan Ar-Rayyan Kids.

 

:)

2 comments:

hafiz hafizol said...

mana baju melayu ko ? hehe

Dkna Abza said...

wah...bestnya iftar dengan kengkawan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!