LUTFI SYAFIQ

Monday, January 10, 2011

Yeah dari Paris ke Sydney !

td aku bosan.. aku dh melancong ke paris...skg aku bosan lg..melancong ke sydney australia plak...best2... aku hanya "melancong" sendirian...best tau jalan sorang2 ni..usha2 tempat orang. mmg best siottt..heheh..

walau hanya aku pergi cuma di dalam mimpi2 ke tempat2 tersebut, tetapi aku abadikan menjadi sekeping gambar sebagai kenangan terindah...*ayat mcm lapar penampo jer* heheh..

4 comments:

nishiyanisha said...

wahahahha.. well,, dapat jugak la kau menipu kalau org tu memang tak tau apa2 sal edit mengedit nih.. tapi,, memang terbaekkk la editan kau.. awesome!!

LUTFI~;)) said...

ehh mne ade aku edit ! mmg aku pergi pun situ . heheeh . grrr

nishiyanisha said...

lalalaaaa~~~~

FyNa said...

url br : http://syah-fieyna.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!