LUTFI SYAFIQ

Wednesday, February 9, 2011

Maya Karin vs Luna Maya

Kalau sekali tengok macam sama ja mereka dua orang ni kan???
Hmm aku dari dulu "syok" kat Maya Karin.
Lepas tu ada sorang member aku kasi video klip ST12 tajuk Puspa.
Model dalam tu Luna Maya.
Waaaa, aku kaget sebentar bila tengok awek dalam video klip tu.
1st aku ingat Maya Karin ja yang lawa tapi lepas tengok Luna Maya ni aku punya bulu roma lagi menegak.
Haaa gitu lah. hehehe

ok ini Luna Maya. wowww nice pose darling! heheh
natural beauty kan? waaa sapa yang cakap dia tak lawa memang something wrong lah kot!
ni pulak Maya Karin. memang tak kurang hebatnya! suka! suka!
nice! :-*

*Hmm pasal si Luna Maya ni, lepas adegan "mantap" dia bersama ariel peterporn, waa memang remuk redam hati hamba. huhu. to luna maya "awak, kenapa awak dengan dia??huhu sakit hati saya awak tau tak?" :(
tapi it's ok lah, benda dah jadi nak buat macam mana. harap-harap awak berubah la ok. hmmm (baik pulak aku ni kan? haha)

*Maya Karin, dari dulu sampai sekarang maintain cun kan? hehe. suka! suka! nak jumpa Maya Karin! kak Maya, bila nak dating dengan Lutfi ni? hehehehe

p/s : mimpi di siang hari or daydreamer sebentar ok. ;)

6 comments:

nishiyanisha said...

nisha pulak macam mana? HAHA!=)

LUTFI~;)) said...

kenapa perlu nishia juga?
*terkebil2 seketika*

haha

Rozuan Ismail said...

terus x de taste dgn luna maya lepas aksi x senonh tu..good bye

LUTFI~;)) said...

rozuan : kenapa perlu tengok? kan dah tau yg tu clip lucah. so jgn tengok. hehe. bayangkan luna maya versi bertudung. wahhh arabian! taste!

i am ain said...

haha peterporn :D

safan said...

Maya Karinn Cantik Benar ya..Titip salam buat Maya Karin : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!