LUTFI SYAFIQ

Monday, February 21, 2011

The Most Horrible Place in KL

haha horror ker? tah la. tempat ni best. aman. tenang. panas. sejuk, suam2 kuku. semua pon boley...hahaha. pic2 ni aku dah upload dalam FB aku sebenarnya... tapi saja gatal nak upload lagi dalam blog ni. bukan apa pun, saja nak tunjuk menunjuk yang gambar2 aku ni lawa! lawa ker? tah la. tempat tu lawa sebenarnya. tu yang aku nak tunjuk tu. dan juga dalam usaha nak promot KLCC's Garden sama. go go green~! boley cmtu? hahaha merepek dah ni. jadi, bagi korang2 semua yang suka bergambar, KLCC adalah salah satu tempat terbaik untuk shooting! or photoshoot! or whatever you call it lah! haha. jom kita pergi!!! KLCC!. the following pictures are some of the pictures at KLCC"s Garden. just take a look ok. nak berbangga sekejap dengan gambar2 aku ni. haha... i'm using Canon 500D and 50mm lens with the aperture 1.8. try to make it! there will be amazing! heheh. aku tau korang2 semua ramai yg dah ada DSLR sekarang. sebab kalau aku pergi jalan2 area bukit bintang or something like that, konfem aku akan jumpa geng2 yang dok gantung DSLR kt leher masing2. aku pun naik segan nak keluarkan aku punya kamera dari beg. malu malu! kamera depa ramai yang jauh lagi hebat. aku punya kamera humble ja. tak tambah aksesori apa2 pun. just basic. huhu. ok sebelum aku melalot dengan lebih banyak, hangpa semua tengok lah gambar2 aku yea. tengok ja. jangan kutuk! aku tau la aku tak seHOT hangpa! wkakakaka. =.=" GO!









hmm amacam? gedik? smart? cacat? geli? haha konfem korang akan cakap GELI! wakaka. ;p
thanks for WATCHING!






6 comments:

Lelaki Ini said...

bapak r!
msing2 macho siot!

LUTFI~;)) said...

Umar nurfitri : haha kau perli ke ape ni? haha nk macho mcm kau xdpt la bro.. huhuu

KhairulMahzanMozaini@K.M.M said...

aku bile weh??haha

LUTFI~;)) said...

heheh bila2 pon boley! no hal lah kalau ko... hehe

syazwiena khan said...

umar nurfitri xtipu
masing2 ade hensem klasik
kat muka tu dgn matenye biru kale
abg umar : kau mampu mate biru?hahakx

LUTFI~;)) said...

haa kau mampu? hahha grey classic tu. bukan biru. mat salleh sgt kot kalau biru2. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!