LUTFI SYAFIQ

Tuesday, April 26, 2011

Percubaan kali pertama meng'update' 'new entry' menggunakan 'mobile web'.

Hmm. aku kat Penang ni. mai jumpa kawan2 lama masa study kt uitmpp dulu. lama tak jumpa mereka. rasa rindu pulak kepada mereka semua. sekarang masing2 busy dengan tanggungjawab masing2 (mencari nafkah untuk anak bini). time dok melepak dengan kawan2 lama ni (lama ka? baru setahun ja kot aku meninggalkan uitmpp.ayat feeling2 dramatik ja kan?) terasa sangap pulak nak update blog. so, aku pun try la bukak opera mini ni. eehehe. update blog ni pun dh rasa macam satu ketagihan kan? kalau sehari tak update mesti rasa tak senang hati. haha. (macam la aku update hari2). hehe. apa2 pun, rajin2 lah singgah ke blog saya yang baru nak menapak mengesot meniarap ni ok! thanks!

salam suam suam kuku!

-LUTFI SYAFIQ





2 comments:

syazwiena khan said...

ow uitmpp dlu
nti bole p tgk wayang kt jusco
n makan pulot udang sedap kat jalan bharu

LUTFI SYAFIQ said...

dah p tgk wyg dh td kt jj. hihi pulot udang xtau la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!