LUTFI SYAFIQ

Monday, January 9, 2012

Ben Ashaari Lagi?

Salam.
Perut beralun-alun seperti ombak badai menghempas iceberg di lautan api rasanya sebab terlalu lapar.
Aku pun turun ke kafe untuk menagih sesuap nasik. (ayat pengemis)
Masa tengah makan bersama retis MUMUI, tetiba tercakap pasal BEN.
Pastu secara tak semena, aku ter surf ke blog www.benashaari.com menggunakan Berry2 aku.
KEBABOMMMM! Meletup dapur cafe aku akibat tumpahan minyak daripada kapal yang sedang melayari perairan andalusia. (gambaran secara hiperbola bagaimana aku tanjat)
Tekejut aku tengok header blog aku yang memang ternyata kacak bergaya sedang menjadi latest entry di blog BEN.
Terus aku terbaling handfon aku ke arah muka si MUMUI.
Dia pun seolah-olah terkejut tahap ikan kaloi apabila aku bertindak sedemikian.
Terus saja dia menangkap dengan kemas handfond yang aku campak tersebut.
Dia dengan selumbernya berkata "Konfem traffic kau naik hari ni."
Aku pun cakap "Traffik tu apa?Okbai"

Jadi, sebagai kesimpulan daripada entry ini, aku nak cakap yang blog aku telah di review oleh Bro BEN tadi.
Mekaseh lah bro.
Nanti mai la Aloq Staq noh, aku belanja sekaijus. Lalala~

Usha entry Ben di http://www.benashaari.com/2012/01/blogger-lelaki-harapan-negara-2013.html


Selain tu, member aku tetibe mesej aku cakap yang ada retiss follow aku. Retiss tu adalah Lyssa Secret. Wiwwittt. Hai kak Lyssa! Jom fotoshoott!!! Ben cakap awak pandai posing kan kan? HAHAHA.


p/s: penulisan berbentuk perbandingan secara melampau.

Wasalam :)

12 comments:

Lyssa Faizureen said...

"Selain tu, member aku tetibe mesej aku cakap yang ada retiss follow aku. Retiss tu adalah Lyssa Secret. Wiwwittt."

Adakah Lyssa Secret itu saya? hehee . Retis apee ? Mana de . merepek lah . hakhak . Fotoshoot ?? JOM ! khekhe =]

LUTFI SYAFIQ said...

Lyssa: hehe cewwah. malu lettew! hahaha!
jom jom jom! set tarikh dan masa!
inbox tau! HEHE
*blushing plak rasa sbb retiss comment ;)

X boy said...

hangat cerita di ruang abng ben...XBoy pon follow laa sbb baru nak bekenalan dengan blogger yang semakin naik.

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la ada orang review....................trafik naik...............folower pon terus meletup naik.........................hehehehe






















http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/01/transform-template-baru.html

Jemari MonteL said...

untunglaaaa......untunglaaaa.... ai jeles yu... mesti ramai nak ngorat yu pasni... sentap taw... hahahahaha

LUTFI SYAFIQ said...

Xboy: thx...

Haziq:hehehe alhamdulillah

Cik tyee: sentap knp? hohohoh

eyqa amin said...

untungnye kne preview ngan abg ben :D

Muna said...

Yela..untunglah ada org review!,,retiss follow..Muna ni..xde harapan :( haha,..xpe..Muna dah follow awk en lutfi :)

LUTFI SYAFIQ said...

Eyqa: thx. Hehe untunglaaaaa

Muna: alolo. Thx muna.

Addin-Lee said...

abg Ben ? hoyahh ! femes kau jah :D

LUTFI SYAFIQ said...

Hehe. Semua untung kan...

mumui said...

hahaha.. kan dah ckp.. traffic naik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!