LUTFI SYAFIQ

Sunday, January 29, 2012

Producer Drama mencari Pelakon!

Salam kawan-kawan!
Sihat tak semua?
Rindu aku tak? Mesti rindu gila bab* kan kat aku sebab aku jarang update blog kan?
(bajet macam ada readers jer... hehe)

Sape-sape kat sini minat belakon tak???
Ada producer drama ni nak cari pelakon baru!
Cepat pergi casting!
KLIK gambar beliau di bawah untuk ke blog beliau.
Anggun kan beliau?
Beliau ni baru berjinak-jinak dalam berblog ni...
Pergi terjah blog beliau ok!
Madam Zay ni sangat sporting.
Orang Sabah bha ney... Tapi nda tau lar dia ney buli cakap Sabah atau tak. HEHE :P
Aku kenal beliau masa sidang akhbar untuk Kuala Lumpur International Short Filem Festival (KLIS) hari tu kat K Club Taman Melawati.
Nak tau lebih lanjut pasal KLIS? KLIK SINI

4 comments:

Zay said...

woooooooohhhhhhhhoooooooooo!!! siapakah blogger paling sweet??? Lutfi Syafiq in the house!!!1 :D thanks lutfi! nanti we walk the redcarpet sesame kat klis yerrr hehehe~

LUTFI SYAFIQ said...

Yeah! Tak sabar nak pergi redcarpet! hehe tapi baju pun takde ni. =.="

Firdaus® said...

wahhh promote orang sabah bha..huu..jom terjah blog dia..=)

blogwalking here.do follow my blog ye.

sabry oppa said...

like like like like :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!