LUTFI SYAFIQ

Thursday, January 26, 2012

Duit Syiling Baru 2012

Salam...
Aku ingatkan duit Thai kat rumah aku hari tu.
Belek-belek rupanya duit syiling 20 sen.
Kaler gangsa. Kecik tapi berat.
Mana mai taktau tiba-tiba boleh ada kat dalam bilik aku. HAHA
Cun jugak design duit syiling baru kat Malaysia sekarang ni.
Cuba usha gambar kat bawah.
Amacam? Cutekan? HAHA
Lepas ni aku rasa macam lebih semangat nak kumpul duit syiling.
Menabung sikit. (menabungla sangattttttt)

:)

3 comments:

LidiaSuraya said...

uiks betul ek ada duit baru??

btw
salam kenal. i singgah n follow u jugak

Eyda Syahida said...

bakpo gitu aihhh rupe duitnye? hahaha

Zay said...

i went to kfc haritu. diorg bagi change duit baru. pas2 konon2 i nak suh tukar sbb mcm duit negara lain. tp tak sempat bersuara cashier tu senyum and kata, kak, tu duit baru, cantikkan? hahaha~ nasib baik mood ok masa tu. kalau tak mesti den malu. hihihihihi tp cute kan duit tu, mcm token2 untuk main game pun ade. hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!