LUTFI SYAFIQ

Thursday, May 5, 2011

Hantu itu Wujud?

wujud ker? kalau tak wujud, macam mana orang boleh bercakap bercerita pasal makhluk tersebut kan? ok, kali ni aku nak kongsi sikit gambar yang aku dapat daripada "pakcik Google". nampak macam real... wallahualam...
iblis dan syaitan itu wujud... dan mereka boleh merupa-rupa... segala hantu semua tu sebenarnya adalah iblis dan syaitan laknatullah...
 1: sape tu??? err...
 2: mak aii... nampak bebenor nipunye!
 3: jin pakai toncin ker tu?? hahaha
 4: sape pulak dah tuuu???
 5: penampakan lintasan katanya...
6: tangan kau? hahah

plawok plawok plawok plawok

plawokk

plawok plawok plawok plawok plawok

plawokkkk


jeng jeng jeng!!!!
nah! amik ko Hantu Kak Limah... injet injet semotttt sape sakit naik atasss 3x! hahaha

hahaha

*bagi aku, semua gambar2 penampakan hantu ni semua aku tak percaya... sebab semua tu boleh edit... edit jerr! kiter edittt!!! hahaha

* haha, terpulang pada masing2 kepercayaan...

PEDOMAN
*apa2 pun kita perlu percaya akan kewujudan jin dan syaitan ni...
Firman Allah 'Tidaklah Aku jadikan jin dan manusia kecuali supaya mengabdi kepadaku" (QS 51:56).

takut hantu ker??

Allah berifman:
"Sesungguhnya syaitan itu tidak ada kekuasaannya atas orang-orangn yang beriman dan bertawakkal kepada Tuhannya. Sesungguhnya kekuasaannya (syaitan) hanyalah atas orang-orang yang mengambilnya menjadi pemimpin dan atas orang-orang yang mempersekutukannya dengan Allah "(QS 16:100).

Have a nice day everybody... :)











6 comments:

A M E ! said...

omjayyyy . scary much okayy . but is it real ? alahai , kalau tak real pun , those pictures dah berjaya menakutkan ame . *larikk jauh jauh*

;)

Cahaya Kehidupan said...

arghhh..terima kasih bagi cahaya terkejut tengok gamabr no 2 tu...uwaaaa lariii sambil nangis....=P

LUTFI SYAFIQ said...

ame: haha ape la ame ni.. xkan takut kot???

cahaya: hahaha opsss. xberniat nak wat awak nangis... huhu sorry

sekamar rindu said...

salam...

eee....menakutkan...kecuali hantu mak limah tu..

* folo ur blog

k e y r i said...

mangggg aaiii... seram aku tengok pic ture2 ni.. =.=

LUTFI SYAFIQ said...

keyri: bukan kelakar kerr?? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!