LUTFI SYAFIQ

Wednesday, May 9, 2012

Info Lanjut Mengenai Perempuan Zalim yang Memukul Anaknya

Salam. Hmm, korang mesti ada tengok kan video yang gempar hari ni? Video yang menunjukkan dimana seorang perempuan gila memukul anaknya dengan teruk dan zalim sangat sangat. Berderau darah aku lepas menonton video pendek tersebut. Sabar je lah Lutfi... Kalau ada yang belum tengok, sila Play video di bawah.



Berhubung dengan penyebaran video penderaan bayi melalui media sosial, PDRM telah menerima hampir 300 aduan dan komen daripada orang ramai yang rata-rata bersimpati dan prihatin dengan nasib bayi tersebut.
Untuk makluman, kes tersebut telah dilaporkan di IPD Petaling Jaya pada 29 Mei 2011 dan tangkapan telah dibuat pada hari yang sama. Pelaku merupakan ibu kandung kepada bayi perempuan yang didera.

Wanita tersebut kini sedang menjalani hukuman penjara selama 18 bulan bermula pada tarikh tangkapan di bawah Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001.

Hmm, korang tau bagaimana keadaan bayi itu sekarang? Ni dia gambar yang aku dapat...
Harap-harap bayi ni akan pulih dan sihat kembali. Semoga ibunya itu bertaubat dan juga pulih dari penyakit meroyan gila yang aku rasa tu.

Wasalam.

Sumber

10 comments:

luqman zakaria said...

yup! harap2 baby nih akan pulih macam biase..amin.

Anonymous said...

tak paham... knp org yg rakam tu tak halang !! hmmm

zatiey said...

kesian betul tgk bby tu..zatiey tak snggup nk tngok vdeo tu..huhu..harap2 sgt bby tu sihat mcm bby lain..

mintak2 si ibu betul2 insaf...Amin..

Niswatus Solikah Samik said...

tu gambar baby yg plg latest ke? x sembuh lagi? ya Allah... kesian sgt kat dia...

SufatihaNur said...

Ya Allah kesiannye baby tu...mak dia pun sakit jiwa...

Hotz Mumma said...

salam perkenalan,
ya allah..
kesian nyer baby ni..mohon share yer artikle ni..

www.azrulin.blogspot.com

Hotz Mumma said...

salam perkenalan,
ya allah..
kesian nyer baby ni..mohon share yer artikle ni..

www.azrulin.blogspot.com

Chenal said...

simpati..

LUTFI SYAFIQ said...

sedih sangat kan? kesian sgt... harap2 yg terbaik utk mereka ni... hurmm..

Hot Mumma: boleh silakan :)

Anonymous said...

untuk pengetahuan kawan-kawan yg tolong rakam gambar tu dah berbuih nasihat ibu kepada budak itu.tap ada pnyelesaian.ni inisiatif dia..rakam n pi report.
ibunya tu dah xwaras xtau la sebab apa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!