LUTFI SYAFIQ

Monday, March 19, 2012

Berbulu di Seluruh Badan

Salam. Simpati aku selepas membaca sebuah artikal di Sinar Harian online. Seorang kanak-kanak di Bachok ditumbuhi bulu di seluruh badannya. Kanak-kanak perempuan berusia 3 tahun itu masih belum diketahui punca kepada tumbuhnya bulu-bulu pada seluruh badannya. Sedih kan? Perkara ni sudah tentu memberikan impak kepadanya dan keluarganya.

Apa-apapun aku harap perkara ini akan dapat penjelasan dari segi klinikal dan ada rawatan untuk adik ni. Amin...

Nak baca berita penuh, korang pergi SINI.

Wasalam.

3 comments:

Leysa JL said...

ikot simpati wif nasib this girl. mmg ada treatment klu dari segi kecantikan untuk hair removal but maybe expensive.

LUTFI SYAFIQ said...

btol2...

Rozuan Ismail said...

dah lah pompuan, kecik lagi tuh. pasti ada sebab kenapa benda ni berlaku. mungkin juga genetik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!