LUTFI SYAFIQ

Monday, March 12, 2012

Jom Pergi Australia!

Salam.
Korang pernah tak pergi Aussi? Aku nak sangat pergi sana wehh. Aku suka tengok gambar pantai-pantai kat sana. Aku nak sangat mandi pantai kat Aussi. Nak buat Sand Castle kat tepi pantai tu. Nak main kejar-kejar dengan kucing kat tepi pantai. Nak makan-makan sambil tengok kucing aku berenang. Nak lompat-lompat sambil jerit-jerit keriangan kat tepi pantai kat sana. Huaaaaaa aku nak sangat! Tapi, keadaan kewangan masih tak mengizinkan. Masih dalam tempoh nak kumpul duit untuk melancong. Haha, kumpul la sangat duit tu kan...

Aku suka sangat tengok suasana kat sana. Terutama the God's creatures there. Kat bawah ni aku nak letak sikit gambar-gambar indah yang buat semangat aku berkobar-kobar nak kumpul duit untuk ke sana. Jom kita saksikan jom!





Banyak tempat-tempat indah dan best kat Australia macam Great Ocean Road, Sydney dan banyak lagi kan? Hmm, nak sangat pergi wei! Jom! Ada sapa-sapa nak ikut tak? Sama-sama kumpul duit pastu kita travel sama-sama jom! Haha.

:)

9 comments:

Mimi Suke Cupcakee said...

subhanallah . cantik nyeeeeee :)

Ima Amalina said...

teringin jugak nk pergi Aussie..insyaAllah one day, who knows:)

LUTFI SYAFIQ said...

kan? insyaAllah

Nelly The Strange said...

cantik amat !!!!
:)

~sEkeLiLiNg hIdUp~ said...

i,m already there,,,hahhaha

~sEkeLiLiNg hIdUp~ said...

i,m already there now..

Nisa Kay said...

wehh gilaa! aku pun dah lama berangan nak pergi australia!!!!!!!!!!!!!

LUTFI SYAFIQ said...

Nelly: seriusly cntik!

Sekeliling hidup: serius? wow!

Nisa Kay: hahah nnti kita wat trip pergi sana! aku nak tolak hang jatuh laut! kahkahkah

finiey said...

australia!! my favourite country.. teringin giler2 nak gi sane..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!