LUTFI SYAFIQ

Tuesday, March 27, 2012

Wrath of The Titans

Salam.
Korang dah tengok citer Wrath of The Titans? Mesti belum kan? Aku dah tengok! Dapat tiket FREE lagi daripada Nuffnang. Thanks nuff! I'm really love it! Jangan lupa bagi tiket lagi ok? Hehe. Sekarang ni aku nak review sikit lah pasal movie ni. Apa-apa pun ce korang tengok dulu poster kat bawah ni...
Summary
A decade after his heroic defeat of the monstrous Kraken, Perseus-the demigod son of Zeus-is attempting to live a quieter life as a village fisherman and the sole parent to his 10-year old son, Helius. Meanwhile, a struggle for supremacy rages between the gods and the Titans. Dangerously weakened by humanity’s lack of devotion, the gods are losing control of the imprisoned Titans and their ferocious leader, Kronos, father of the long-ruling brothers Zeus, Hades and Poseidon. The triumvirate had overthrown their powerful father long ago, leaving him to rot in the gloomy abyss of Tartarus, a dungeon that lies deep within the cavernous underworld.

Summary kat atas tu aku just copy paste ja sebab tak tau nak cerita macam mana. Sorry ok? Hehe. 

Ulasan daripada aku:
Cerita ni bagi aku tidak membosankan. Starting dia agak menarik. Setiap babak kasi aku rasa gerun dan sangat mencabar tau! Ending pun not bad. Best! Aku kasi 3.5 daripada 5 markah! 

Wasalam :) 

4 comments:

Ecah Shafiee said...

cemano nk dpt tiket free r nuffnang ni ha.? ce ceghito sikit..

LUTFI SYAFIQ said...

senang jer. pergi kt home nuffnang and join la apa2 contest yg dia anjur. hehe

Mimi Suke Cupcakee said...

untunglahhh

LELAKI INI said...

sumpah teringin giler nak g tgk..tapi tak dewk mase la plak..n malas..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!