LUTFI SYAFIQ

Wednesday, March 21, 2012

Nantikan Kemunculan dot com untuk Blog Lutfi Syafiq

Salam. Wah tak sabar nak tukar domain blogspot aku ni. Since 2008 pakai blogspot kan. Nak jugak merasa pakai dot com. Haha. Memandangkan harga domain tak la mahal sangat dan aku masih berkemampuan, jadi, aku memang mengidam sangat nak pakai dot com. Lagipun, URL blog aku sekarang ni pun pelik sangat. Yala kan, buat blog masa zaman budak-budak dulu, main bantai ja. Hehe.

Tak sabar nak buat watermark baru untuk gambar-gambar yang bakal aku upload dalam blog aku lepas ni. Guna dot com kan? Bestnya. (excited gila aku ni padahal orang lain dah lama guna dot com)

Jom sama-sama naikkan blog! Hehe.

Wasalam.

4 comments:

hafiz hafizol said...

UNTUNGLAHHHH.. #jeles

kai said...

beli hosting sendiri atau beli domain je ?

ecadwinkyasha said...

wah..selamat berdomain sendiri.

org yg ada domain sendiri mmg COOL :D

Mimi Suke Cupcakee said...

wahhh . untunglaaaaaaaaaaaaaaah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!