LUTFI SYAFIQ

Saturday, June 4, 2011

Nak Kurus? Nak Cantik?

ok ok ni nak share skit pasal produk yang aku guna sekarang...
bagus produk ni.
aku baru cuba..
seminggu guna dah turun 4kg.
yang penting...
SEDAP!
PERPATUTAN!
untuk kecantikan dalaman juga luaran.
untuk kulit yang cantik.
untuk masalah usus semua boleh.
rasa macam apple2! hehe
produknya ialah:

Keistimewaannye:
>Meningkatkan fungsi sistem pencernaan
>Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
>Melembutkan najis, menggalakkan pergerakan usus
>Menggalakkan pembiakan bateria baik dalam usus
>Mencegah dan membantu penyembuhan ulser serta keradangan pada saluran gastro-usus
>Mencegah dan membantu masalah sembelit serta buasir
>Mengawalatur berat badan
>Mencegah masalah obesiti
>Mengurangkan risiko kanser usus besar dan payu dara
>Mengawalatur tahap kolesterol dan gula darah
>
Anti-pengoksidaan, mencantikkan kulit dan mengawet muda


PM aku jika berminat.

HARGA: RM75 termasuk shaker


untuk info yang lebih terperinci, sila ke laman web AVAIL BEAUTY>

10 comments:

fara keyla said...

bpe lutfi? cm best je dgr ko trun 4kg.. ko trun 4kg dlm mse bpe lme?

LUTFI SYAFIQ said...

xsampai seminggu.. tapi aku mkn oat jer la... pastu sebelum tdo ataupun 3 jam selepas dinner ko minum.. esok pagi2 konfem buang air besar... pastu rse ringan jer perut... dalam smggu perut aku rse cm dh flat skit. berat aku naik tau lepas 1tahun lebih xminum jusmate. tu yg aku try produk ni. berpatutan.. RM75 jer. kalu minat aku ley post nnt..

Jerul said...

weiii , aku nak .. berapa harga ???

mizzCloudy said...

nak gemuk.... macam mana pulak..
hahahahahah

Suhami Ahmad said...

ada bape isi dalam tu? boleh guna bapa lama?

LUTFI SYAFIQ said...

Suhaimi Ahmad : ada 15 sachets. utk 15 hari. sehari minum 1 je sblm tidur.. hehe

GeminiGurlz said...

yg ni kau beli kat kolej haritu kan?

LUTFI SYAFIQ said...

beatrice : yup, nak ker? kalu nk pm aku.. hehe

LUTFI SYAFIQ said...

beatrice : yup, nak ker? kalu nk pm aku.. hehe

GeminiGurlz said...

nanti xberkesan kat aku....haha... nafsu mkn aku xleh tahan....haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!