LUTFI SYAFIQ

Thursday, June 16, 2011

Tak Faham Aku dengan Budak Perempuan Sekarang ni

Selamat Petang.
Meh aku nak cerita sikit ni.
Benda ni memang kasi aku panas gak ar.
Tadi masa tengah best-best layan cerita NORA ELENA,
ada pulak sorang budak perempuan ni IM aku.
Aku pun layan ja la.
(tak la layan sangat sebenarnya sebab tengah kusyuk tengok cerita NORA ELENA tu, kan episod akhir kan...*kantoi*)
Pastu korang leh tengok la IM aku kat bawah ni...

Dah baca kat atas tu?
Aku punya la tengah best2 layan NORA ELENA.
Tapi jawab jugak Salam tu...
Tiba selamber ja budak ni cakap aku sombong.
Adeh.
Alah aku dengan perkataan sombong ni.
Korang pun mesti tau kan 'penangan NORA ELENA' macam mana kan?
Jangan sampai aku bajet hensem dan berlagak sombong betul-betul lepas ni.
Haih..
Tak pasal-pasal aku terEMO dengan budak perempuan tu.
Nasib ko la adik oi.
Sape suruh cari pasal nak EMO-EMO bagai dengan abang Lutfi sorang ni.
Lain kali jangan nak buat 'touching' sangat ok?
Kan dah jadi isu...
Haha

Wasalam.

20 comments:

naem glizzy said...

die bosan la tuuu.. buat bodo je. budak2 hihi..

Noh Kodiang said...

haha.....aweks lu ke der???

A M E ! said...

haha . ame pernah kena juga . part tak pasal pasal cakap sombong tu yang boleh buat kita naik hangin kann ?

ye laa , tetibe je cakap sombong . haiyakk .

fierapirot said...

ayat tak boleh tahan..tetibe je..kekekeke..kalo fiera pun akan rase marah..

Aman Ibrahim said...

hahaha~ ape kes?
patah hati pi la ngadap tuhan supaya tenang jiwa tuh..

aku pown bleh menyirap kalau ada orang camnih..

DIEDA said...

hahaha cool gilaaaaaaaa dok sembang orang sombong , kenal dieb idak ? haha

Rozuan Ismail said...

asal pompuan tu mcm desperate sgt.huhu

HeziqaMushadadLee said...

aik,nak carik kawan pastuh cakap org sombong..boring sebab lps patah hati???OMJay!*perlu ke??*bajet nak ade crush balek or tgh try nak ayat org??haish

p/s: buang le word verifi dkt cmnt tuu,

Mialia said...

jrg on9 im kcuali msa cuti sbb nak borak dgn kawan2

org xde dpn lptop ms dia chat, then nk ckp org smbong ==' pigi daaaa

alyn_venira said...

hahah.. kelakar je..
die baru ptus cinta.. tu yg sasau gtu kot...
jiwa kacau kot...
peace

Hayati Hamzah said...

hahahahhaha lawak nye :((

jgn la marah dia kesian dia baru lepas patah hati T_T

(tapi..........
tapi.... selalunya instinct sy betul, dia nak ngorat awk la tu)

LUTFI SYAFIQ said...

thanks semua yg komen. haha tu arr. budak lagi tu. dia yg tiba2 IM, pastu tiba2 buat sentap. bajet mcm LUTFI ni BF dia pulak. hahaha. kalu bru putus pun xyah la nak memalukan diri cmtu kan..

Fadhli Zainol said...

hahaha..
dia nk test kau tu..:)

Halusinasi said...

tetiba plak nak EMO budak tu...tak reti berkawan agaknya~

kodokecik™ said...

ape kejad nye semua ney...hahaha...mood nak mengorat terbantut...hahhaaah

Nur said...

ape ke bangang sgt pompan ni -.-

Shuu Hrdn said...

budak sekolah mmg le pun.....

Putri Bongsu said...

errr...muka nmpk jelas...
mesej lg la..nama pn ada 2 haa..
cian laa bdk pompuan 2..
jtoh lak saham 2 ribu dek penangan blog..
slh plih owg nk ayt kot.. ^_^
suka3x.. :d

ice cream said...

adoi..adoi..x baik ckp org sombong kan??xpe la..maafkan je die tuh..biasa laa..budak2..

saljihitam said...

control hemmmsem je sonang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!