LUTFI SYAFIQ

Saturday, June 18, 2011

Hotel aku duduk sekarang ni 'berhantu'.

Salam...
Haa, dapat jugak online hari ni.
Ok, sekarang aku berada di Dynasty Hotel area PWTC.
Hmm, selalu duduk hotel area Chowkit ja.
Tapi memandangkan 'mummy' dan 'daddy' aku nak jumpa cucu dia esok, terpaksa laa duduk hotel ni.
Sebab kakak aku punya parent-in-law dah book hotel area PWTC ni.
Lusa ada convocation kat PWTC katanya...

Ok la jugak hotel ni sebab dalam toilet ada penimbang berat. Motif? Entah.
Kat rumah korang ada???
Haha, aku suka hotel ni sebab ada penimbang berat. Titik. Ok tak statement aku?
Jadi, korang kalau nak timbang berat, datang laa sewa hotel ni ok?

Hmm, tajuk entry aku cakap hotel ni 'berhantu' kan?
Err, kenapa eh?
Aku cakap macam tu sebab ramai sangat orang yang check-in tadi kat counter.
Sampai penuh bilik.
Aku dapat bilik ni pun nasib ja. Sebab ada orang tolong booking.
Hmm, apa kaitan orang ramai dengan 'berhantu' pulak?
Ok, bagi aku selalunya kalau tempat yang ramai-ramai orang datang ni adalah tempat berhantu. Titik.
Hebat tak pandangan aku? *matilaa kena tarik telinga dengan manager hotel ni kang...
Lagi satu, penimbang berat tu menunjukkan berat aku 92kg!
Lagi laa berhantuuuuu!!!
(tak dapat nak terima kenyataan yang aku sememangnya gemuk sebenarnya)
Wasalam.

12 comments:

hafiz hafizol said...

Euuwwww... Kurusnya... berat aku 93.. sekilo berat drp ko weyh.. *silajgnpercayasangat

IMANSHAH said...

92 tu ok la, hang tinggi

tyka said...

berhantu la sgt.. errr errr

LUTFI SYAFIQ said...

HH : er err err

IMANSHAH: xleh2 overweight ckgu.. haha

tyka: haha sangat SANGAT!

Rozuan Ismail said...

biar betul 92 kg.tipulah

syrupmasin said...

wuahaha..entry kau nih buad aku gelak..haha

Fadhli Zainol said...

berhantu hari ni ja..nnti mla klas dh x jd 92kg dh :)

::FAIZ FARISH:: said...

gemuk

LUTFI SYAFIQ said...

faiz farish: haha kau sgt berterus terang. aku suka! hahaah

Roxet Malissa Selanie said...

hahaha..berhantu la sangat :p

Fyqa said...

haha cis cis cam t'kena ja ;)

safwanmahzin said...

tibggi dan besar agaknyaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!