LUTFI SYAFIQ

Saturday, June 18, 2011

Aku dah tukar CELCOM BROADBAND kepada P1WIMAX W1GGY.

Salam.
Hai, memandangkan aku punya otak hari ni kurang berfungsi dengan jayanya untuk update entry, jadi, aku rasa aku nak bagitau sikit yang aku dah tukar broadband aku.
Aku buang broadband CELCOM aku kemudian aku beli W1GGY P1.
So, pihak Celcom berniat nak saman aku tak???
Sebelum aku kena gam dengan pihak Celcom, aku nak gitau yang aku masih belum 'terminate' line Celcom aku sebab aku masih mampu nak bayar bil bulan-bulan. Jadi, pihak Celcom jangan risau ok?
Aku buang pun tapi aku tak potong line Celcom tu ok. Potong = terminate.
So, aku masih terikat dengan Celcom. Haha.
Cute gila P1 W1GGY ni punya broadband tau! Tengok pic kat bawah.
Cute tak? Lagi bertambah cute bila aku yang guna. Kan?
Not bad wei... Ok gak ar... Laju juga. Aku amik plan yang W1GGY ja sebab aku takmau la orang cakap aku ni banyak duit kalau aku amik pakej yang Super W1GGY.
Ok tak alasan aku tu?
Haha

Wasalam.

20 comments:

mumui said...

ok x line die??hehe

syrupmasin said...

untunglah banyak duet..haha..celcom ke P1 lg laju doe??

LUTFI SYAFIQ said...

mumui : ok. hehe. aku pakai pakej yang sederhana, sebulan rm59 utk 6 bulan pertama. pastu rm89 utk bulan2 berikutnya. haha

syrupmasin: line ok! ok la compare celcom. tp celcom pun not bad gak. dh lama aku pakai celcom. hahah

aqmalazmi said...

aku guna stemix =)

Noh Kodiang said...

fulamak...bagus...ni dah dikira blogger sejati nih...

SiS NaD said...

Salam Lutfi...

Jadi juga ea tukar ke P1... Harap puashati... (^_____^)V

jaya jr said...

aku cari hok free tapi power.naseb baek ade..haha

::FAIZ FARISH:: said...

aku igt aku sorang je yg buat entri bajet. rupanya kau pun sama.. hahahaha

LUTFI SYAFIQ said...

SiS Nad: hmm boleh tahan la. hehehe

jaya jr: untung la dapat free. ahah

faiz farish: haha. tapi kau lagi bajet doe!!

A M E ! said...

waaa . tahniah tahniah . :) lagu lagu laa blogwalking after this ya ;)

FarHANa aZwA said...

wow...syaf !! farhana nak jugakkkk huhu

aree8686 said...

hheheheh...
aiza guna maxis.. baik punya... heheheheh

syazwiena khan said...

sangat besh P1 wiggy .
saya guna jugak !

nishiyanisha said...

aku baru je bercadang nak membeli binatang tersebut. bila tengok RM89 sebulan, lupakan je lah.

LUTFI SYAFIQ said...

wiena: btol2. hehe

nisha: rm59 utk 6 bulan pertama. bulan ke 7 potong je laa.

ain revival said...

aku dah penat dah suruh abg aku tkar CELCOM berukband dy tuh..tp hampehh..xnak dgr..nk tmpang ckit pn x boley~

mumui said...

line celcom cam hidup segan mati xmhu je aku tgk!! grrrrr....

saiazuan said...

bgs sgt ke P1 ni? mcm nk try la.. bb nye quota ckt sgt, nk dwnld pn susah

Ayied Zudin Hashim said...

aku still gune celcom..biler time benggong dyer smpy mang mcm nak hempuk je ase.. huhu..tp skg tmpang sekaki pi abg aku..clcm bb smpan dlu..hihi

hafiz hafizol said...

pakai CC jek.. *sedey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!