LUTFI SYAFIQ

Monday, June 27, 2011

Untung la Blogger ni dah jadi Model

Tak lama lagi confirm classmate aku ni famous macam Hanis Zalikha.
Dah model dah dia sekarang ni...
Boleh ker?
Hahah.
Cun tak?
Ni la Nisha...
Aku snap pic ni time kitorang lepak kt KLCC tadi.
Rugi pulak model lagi sorang si Fyna Matlin tak dapat join sebab kena balik awal.
Hmm.

*pagi tadi kami berperang. Sekarang dak ok dah. Hehe :)
tak lupa juga pada si Mumui. Chill bebeh!

9 comments:

mumui said...

berdamai!eheh

Hayati Hamzah said...

wuaw . cun cun ;)

syAzAnA said...

dia cantik!

LUTFI SYAFIQ said...

dia model. hehe. cantik ker.. untung laa kan.. hahaha

jaya jr said...

haha,mu pon untung jgk da[at bersiar-siar ngn awek cun..x ajak aku plak tu..grrr..haha

nishiyanisha said...

lol . haha! lempang nak? kata nak lepak. janji manis.

cik najihah said...

singgah pagi dari SB :)

Sollehudin Sapari said...

mcm pelakun..

syazwiena khan said...

saya cantek lagi :)
joking !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!