LUTFI SYAFIQ

Friday, June 17, 2011

Dia Model. Aku Modem.

Salam. Selamat pagi.
Hmm, busy sikit hari ni.
Sebabnya hari ni hari last aku cuti semester.
So, jalan-jalan kejap la dengan keluarga tersayang kan.
Pastu lepak-lepak dengan member-member tercinta.
Hmm, pada sebelah malam, aku sempat lagi shooting ala-ala studio dengan member aku yang model sorang ni.
Aku pulak bajet model. Boleh? Aku pun takmau kalah jugak.
Nak jugak feeling-feeling model. *muntah
Hahah.
Ok, ni ada satu gambar kami 'berposing'. Haha tak posing pun sebenarnya.
Cuma gambar potret.
Ni baru sekeping. Nak tengok lagi aksi-aksi aku dan beberapa orang model yang lain lagi?
Tunggu entry aku yang berikutnya.
Lepas ni konfem aku pun model jugak.
Tengok la pic kat atas tu. Aku lagi menyerlah. Betol kan? *statement berani mati
Alang-alang 'cik anon' dok cakap aku nak jual muka, mai sini aku nak jual muka aku habis-habisan.
Kasi panasss sikit sama itu 'cik anon'. Ko hado?
Haha

Wasalam.

9 comments:

muhamadsufian89 said...

memang ada gaya model pun bro. nanti dah jadi model tarik la aku jadi model jugak ye. teringin jugak ni. haha

sergeant keroro said...

lu buat gua panas

cik anom yang cakap, bukan aku. haha XD

relax suda, anon tu tak de pape la.

safwanmahzin said...

WOW ..=D

::FAIZ FARISH:: said...

muka ko mcm Esma ke apa nama dia.. yg plakon tu...

syrupmasin said...

untunglah :D

Fadhli Zainol said...

haha.. VIP KIST :)
bila ang nk jd VIP MAHSA?

LUTFI SYAFIQ said...

sufian: xde hallah!!! hehe

keroro: haha btol kan?

safwan mahzin: wow?? haha aku tau ayat smbungan ko mesti akan tulis "kacaknye lutfi!" boleh? hahha

faiz: termasuk ko, dh berpuluh n dekat seratus org dh ckp muke aku cam esma tu. grr.

sirapmasin: untung lah kan? haha

pali: aku tunggu ang jadi VIP kat kolej ang dulu baru aku pertimbangkan. haha

Hafiz Safwan said...

hai mana nama aku ni..hahahha(hacking in progress)

NuR 'aQiLaH said...

modem yg ensem. keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!