LUTFI SYAFIQ

Thursday, June 16, 2011

Target Aku untuk Hari Khamis (16/6/11) Tercapai!

Alhamdulillah. Target untuk hari ini tercapai.
Hehe.
Apa yang aku target eh?
Ok tengok gambar kat bawah.
Nampak tak?
Target untuk dapat 300 Followers pada hari ini berjaya!
Memandangkan followers aku meningkat secara drastik iaitu almost 200 orang untuk minggu ini, aku nak ucap jutaan terima kasih kepada korang yang sudi follow blog aku yang masih seminggu serai ni. 
Seminggu serai? (err, peribahasa taknak kalah kan? haha)

Wasalam. 

12 comments:

aqmalazmi said...

tahniah

Fadhli Zainol said...

waw! tahniah..tutorial bt kek boleh kot tuk next entri.. bongkar rhsia bt kek yg sedap dr ang ..haha
(dng hrpn bt lg kek tu then bg kat ak skit) opss hahaha

LUTFI SYAFIQ said...

aqmalazmi: tengkiu!

Fadhli : hehe insyaAllah i will. tgh cari masscommer utk jadi videographer. hahahah

Mr.PinGu said...

tahniah

! syifa lovera said...

whutt3 tahniah yer! :D

lilypelangi said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

tahniah!! :D

A M E ! said...

seminggu 200 ? WOWW ! nak juge nak juge . :)

syrupmasin said...

untunglahh :D

Andrik McVean said...

wow!!!

Rozuan Ismail said...

seminggu 200?pergh,byk tuh.cer bg tips sikit.

safwanmahzin said...

bestnyeee kan...xde hadiah kee kat kiteorg???

=))

hafiz hafizol said...

woahh.. *pengsan... Mggu depan mesti 500.. okbaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!