LUTFI SYAFIQ

Sunday, June 26, 2011

Outing | Youth Festival Bukit Bintang

Salam.
Hmm, semalam bosan gila.
Pastu tiba-tiba member ajak outing.
Aku pun apa lagi mau tunggu kan, terus on jer la.
Pergi Youth festival kt Bukit Bintang.
Ramai giler budak-budak muda ni.
Meh usha-usha gambar-gambar yang sempat aku snap.
Aku join geng-geng Nikon ni.
Aku Canon ok bukan Nikon. Tak mampu nak beli Nikon.
Diorang sporting gak ar.
Talent2 tu pun ok. Hehe
 skateboading. cool man!!!
 style apa la ni??
 ni kumpulan TILU. aku pun tak kenal
 comel kan??
 Nikonian ni. otai!
 ni pulak classmate aku. Lomographian.
 Ni pun Nikonian. Newbie kot.
 Ni talents.
 Talent2 belaka ni. 
 Otai-otai Nikon. terbaik lah!

 sweet tak? hahaha

 ni cute! style dia aku suka!
 sexy?


 ni malu-malu ni. cececeyyy. mesti malu dengan aku ni kan kan?
 ni vokalis kumpulan incarnation ker ape tah. yang screamo tu.




Ni semua kumpulan Couple. Aku minat band ni.

*umur aku dah 20 tahun :D

10 comments:

aqmalazmi said...

woo
comel doe awek awek tu

Shuu Hrdn said...

bnyak gila gambar :)

Fyqa said...

waa bestnye !

saiazuan said...

xde msa lak nk trn bb smlm

besi bisu said...

AIDIL dah makin gemuk!

hafiz hafizol said...

Heppy BEsday BrO..

syrupmasin said...

perghh..abg kachak awek ramai.. :D

Rozuan Ismail said...

ada kumpulan Tilu ke?suka kot.adal agu dia yg wan layan

yaya_flanella said...

20 tahun baru? hee.

Sollehudin Sapari said...

baru 20 ek..kira adik aku la..haha..
ak ingat ko ni dah 25 gitu..rupanya muda lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!