LUTFI SYAFIQ

Thursday, June 2, 2011

Apabila Haiwan yang di klon menjadi ANEH dan PELIK

Aku peminat juga pencinta haiwan. Sedang aku dok google2 pasal gambar-gambar haiwan tadi, aku terjumpa satu web yang bertajuk Cloned Animal Gone Wrong. Ada beberapa gambar haiwan yang 'kononnya' di klon di situ... MENARIK! Walaupun kelihatan hanya sekadar gambar yang di edit, tetapi apa yang aku boleh cakap adalah "IT's PERFECT!"

Tengok la gambar kat bawah ni. Aku ambik sedikit dari situ... Gambar-gambar yang membuatkan aku teruja sangat... hehe
 1. Ada pulak burung kepala arnab? Haha
 2. Ikan mas kepala helang tuhh! Kat rumah ko ade??
 3. Ikan pari persis rama-rama. Mane ko nak cari?
 4.OMK!!!(oihh mak hang!!!) Badan jaguar kepala cipanzee. Pitam~
 5, Comey kan? Nak seekor!
 6. Yang ni pulak anak ayam kepala panda. Ehh, panda ka anjing laut tah? atau platipus? haha
 7. Gajah berbadan cipan. Matilaaaa
 8. Ikan Nemo kepala badak sumbu. Gila lah.
 9. Ketam kepala badak. Kagum!
 10. Ikan berkaki belalang. Tension aku tengok!
 11. Yang ni kalau aku jumpa malam2 konfem tak nampak.
 12. Lelong2, sekor RM10 000! Haha pengsan lagu nihh
13. Mai mana belalai anjing tu pun aku tak tau... 

*Apa2 pun yang aku boleh cakap kat sini adalah mengenai kemajuan dan kehebatan dunia fotografi! Dunia pengeditan gambar. Tak mungkin semua haiwan2 aneh kat atas tu wujud kan? Tahniah kepada orang yang melahirkan gambar2 tersebut!

KAGUMMM! (dah dah la tuhhh)






7 comments:

Cikgu Fikri said...

cam photoshop jerk..
huhhuuh :)

LUTFI SYAFIQ said...

cikgu fik: aku pun yakin 110% yg ini adalah fotoshop. tp smart! suka! heheh

jaya jr said...

haha..pokke mane pokke??mahal oow

LUTFI SYAFIQ said...

pokke natang? haha

syrupmasin said...

wuahaha..gile pelik binatang macam tuh :D

LUTFI SYAFIQ said...

syrupmasin : tu arr, ada gak org mampu wat cmtu. hahaha

miss.Addin said...

haha peliks !

ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!