LUTFI SYAFIQ

Monday, June 20, 2011

Sam Tsui Terbaik!

Salam...
Entry aku yang sebelum ni pun ada aku letak video daripada Sam Tsui jugak kan?
Memang best la dia ni.
Semua lagu-lagu yang dia cover semua best!
Tapi kalau aku kat tempat dia mesti aku lagi best kot.
Lagipun aku lagi hensem daripada dia
Tengok gambar aku ni. Hensem kan?
Korang ada ka gambar macam ni?
*punahhh laa statement. (Dah la mata macam hantu)
Tengok video yang kat bawah ni.
Best la. Best. Haha.
Dah tengok? Best? KO? Haha
Salam.

9 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

mata lawa....! ^.^

LUTFI SYAFIQ said...

izzaty: kepalsuan keduniaan. haha

::FAIZ FARISH:: said...

mata tu x sesuai....

sab said...

wow! mata! lawo!

A M E ! said...

ame sangat minat sam tsui tu ! lagu dia like seriously best best ! ohh actually ramai lagi membuat cover yang best best over the youtube like jason chen , megan nicole . try laa dengar . ;)

Eazy Izzuddin said...

huiyooo...
mata tu....
i like xD

syrupmasin said...

bile nk letak kau nyanyi nih doe??

hafiz hafizol said...

<<------ dah dengar Lutfi SyafiQ nyanyi lagu JAR OF HEARTS.. okbai... hehehhehee

hafiz hafizol said...

<<------ dah dengar Lutfi SyafiQ nyanyi lagu JAR OF HEARTS.. okbai... hehehhehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Panasss!